Çekmeköy 2023 1. Sosyal Farkındalık Ödülleri Sahiplerini Buldu

Çekmeköy 2023 1. Sosyal Farkındalık Ödül töreninde, sanat ve medya dünyasının enlerine ödülleri takdim edildi.

Çekmeköy 2023 1. Sosyal Farkındalık Ödülleri Sahiplerini Buldu
Çekmeköy Belediyesi’nin aylık olarak yayımladığı Çekmeköy 2023 Dergisi’nin 1’inci Sosyal Farkındalık Ödülleri sahiplerini buldu. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı gecede, sanat ve medya dünyasının sevilen isimleri bir araya geldi. Çekmeköy 2023 1. en Sosyal Farkındalık Ödül Töreni’nde, alanlarında sosyal farkındalık yaratmak için çaba gösteren 21 kişiye ödül verildi.

Gecede Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Şansal Büyüka’ya Yaşam Boyu Onur Ödülü verildi.

En İyi Sosyal Proje dalında “Çocuklar Gülsün Diye” projesi ile Gülben Ergen ödüle layık görülürken, En iyi haber spikeri dalında Cem Öğretir ödül aldı.

"SOSYAL FARKINDALIKLARIN ARTMASI GEREKİYOR"

Yaşam Boyu Onur ödülüne layık görülen Ünlü Sanatçı Hülya Koçyiğit, sosyal farkındalık alanında ödül almaktan olayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Koçyiğit, “Özellikle yaşamın her alanının da herkesin sosyal farkındalıkların artması gerekiyor. Bu nedenle bu düşünce için belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

“SOSYAL FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK"

Ödül töreninin sosyal farkındalık ortaya koymak amacıyla düzenlendiğini belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, "Bir yıl önce çıkarırken bu dergiyi aslında böyle bir hedefi yoktu. Çok güzel tepkiler aldık. Bu derginin birinci yılında da güzel bir sosyal farkındalık olsun istedik. Medya kuruluşu olmamamıza rağmen böylesine güzel bir dergiyi çıkarmış olmanın farkındalığı ile buradayız. Bu dergide bizlere röportaj vermiş, değerli sanatçılarımızla vatandaşlarımızı buluşturalım dedik. Birinci yıl dönümü olması sebebi ile de bir ödül töreni organize ettik” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA