Körfez Belediyesi'nden Öğrencilere Destek

Körfez Belediyesi, 2 bin 500 öğrenciyi kapsayan eğitime katkı paylarının ilk taksitini öğrencilerin hesaplarına yatırdı.

Körfez Belediyesi, ülkemizin değişik üniversitelerinde eğitim gören öğrencileri bu dönemde yalnız bırakmadı. Eğitim alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla ülke geneline örnek teşkil edecek projeleri Körfezlilerle buluşturan Körfez Belediyesi, Günışığı Derneği ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla 2 bin 500 Körfezli öğrenciye 150 lira eğitime katkı payıvererek eğitimlerine katkı sağladı. Çalışma kapsamında eğitime katkı payı almaya hak kazanan öğrencilere, 6 ay boyunca geri ödemesiz olarak maddi destek sağlanacak.

Eğitim koşullarının, olanaklarının daha da iyileştirilmesi, geliştirilmesi için Körfez Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar belediyecilik anlamında örnek teşkil ediyor. Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de eğitime büyük destek verdiklerini belirterek, “Körfez Belediyesi olarak geleceğimiz için kararlı adımlar attık, atıyoruz. Körfezli gençlerimiz ne kadar iyi imkanlarda okul hayatlarını geçirirlerse ülkemiz, vatanımız için o kadar iyi bir insan olurlar. Eğitim alanında yaptığımız yatırımlarımızı ve desteklerimizi kesmeden aksine yeni projeler üreterek vatandaşımızın hizmetine sunacağız” İfadelerini kullandı.
Kaynak: İHA