Gurbetçi Vatandaştan Polis Duyarlılığı

Kırşehir’de olaylı şekilde başlayan "Bayrağa Saygı" yürüyüşünün ikinci gününde gurbetçi bir vatandaş HDP binası önünde bekleyen polislere tatlı ikram etti.

Gurbetçi Vatandaştan Polis Duyarlılığı
Gurbetçi olduğu öğrenilen Ramazan Durdu isimli vatandaş, güvende olmamız için mesai gözetmeyen güvenlik güçlerimize Allah rızası için tatlı ikram ettiğini söyledi.

Kırşehir’de Halkların Demokratik Partisi (HDP), önünde beklemekte olan Kırşehir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli, 50 polis memuruna gurbetçi vatandaş tatlı ikram etti. Tatlı ikramını neden yaptığını açıklayan gurbetçi Ramazan Durdu, "Ben gurbetten geldim. Polisimizin şehrimizde yaşanmakta olan olaylara karşı yaptığı duyarlı müdahaleler karşısında Allah rızası için ikram da bulunmak istedim. Onların görevlerinde yaşadığı duyarlılık bizim evimizde rahat şekilde uyumamızı sağlamakta" dedi.

Durdu, Lise Caddesi üzerinde görev yapmakta olan 50 Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü görevlilerine tatlı ve su ikram etti. Polis, Kırşehir’de dün yaşanan olayların ardından bölgede güvenli bir hat oluşturarak kontrollü geçişler sağlıyor.
Kaynak: İHA