AK Parti İl Başkanı Taşpınar'dan Dağlıca Saldırısına Kınama

AK Parti İçel İl Başkanı İsmail Taşpınar, son zamanlarda Türkiye’de artan terör saldırılarının hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirterek, Dağlıca’daki terör saldırısını kınadı.

AK Parti İl Başkanı Taşpınar'dan Dağlıca Saldırısına Kınama
AK parti İl Başkanı Taşpınar, Hakkari Dağlıca’daki saldırıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Dağlıca’da gerçekleşen hain saldırıyı nefret ve esefle kınadığını kaydetti.

Son zamanlarda Türkiye’de artan terör saldırılarının amacının belli olduğunu ifade eden Taşpınar, “Türkiye’nin huzurunu ve istikrarını bozmak, büyümesini engellemektir. Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Terörün dini, ırkı, milliyeti yoktur. Hain saldırıları yapanlar ve teröre destek olanlar şunu net bir şekilde bilmelidir ki, bu tür saldırılar halkımızın direncini ve birlikteliğini bozamayacaktır. Tam tersi arttıracaktır. Bugün suçlamak, eleştirmek, hamaset istismar ve tahrik tohumları ekmek yerine bir birimize kenetlenerek dik durmak zorundayız. Bu bağlamda medyayı ve halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz. Terörle mücadele, terör örgütleri bitene kadar büyük bir kararlılıkla devam edecektir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına ve milletimize sabırlar, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA