Türkiye Beyazay Derneğinden Rektöre Anlamlı Hediye

Türkiye Beyazay Derneği tarafından düzenlenen 3. Bölge Şube Başkanları Toplantısında Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a hediye takdim edildi.

Programda konuşan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, “Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar hocamız insani değerler, hassasiyet ve nezaket itibariyle son derece örnek bir şahsiyet. Ülkemizin numune şahsiyetlerinden ve Düzce’mize ilmi, davranışı, marifeti ile hizmet ediyor. Kendisi arife ve alime bir hanımefendi. Bize olan katkısı, Düzce Beyazay Derneğimizin kurucusu olmasıdır. O yüzden kıyısından köşesinden medar-ı iftiharımız olarak kendisiyle övünüyoruz, gittiğimiz yerlerde anlatıyoruz. Kendisi hala tüm imkanlarıyla Beyazay’ı bağrına basmaya devam ediyor. Bu insani değerlerin yaygınlaşması için hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva tarafından Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a çini işlemeli tabak hediye edilmesinin ardından söz alan Rektör Çakar, Beyazay Derneği ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Ben bu ailenin bir parçası olmaktan ve bu oluşumun Düzce’de gelişmesine bir ölçü de olsa katkı sağlamış olmaktan çok büyük bir onur duyuyorum. Bu teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Mahcup oldum, açıkçası böyle bir takdimi beklemiyordum” diye konuştu.

Kaynak: İHA