MHP'li Milletvekili Adayları Partililerle Buluştu

MHP Çanakkale Milletvekili adayları İbrahim Kürşat Tuna, Hatice Korkmaz ve Mehmet Vehbi Tayyar, partili bayanlarla bir araya geldi.

MHP'li Milletvekili Adayları Partililerle Buluştu
Toplantıya İl Başkanı İsmet Balkan ve partililer ile birlikte Milletvekili Adayları İbrahim Kürşat Tuna, Hatice Korkmaz ve Mehmet Vehbi Tayyar katıldı.

1980 yılında Çanakkale MHP Teşkilatında İlk Kadın Kolları Başkanlığı yapan MHP 2.sıra Milletvekili Adayı Hatice korkmaz, 1 Kasım seçimleri için çalışmalara başladıklarını, 46 yıl sonra Çanakkale’de yeniden bir kadın milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

Kadınlar olarak sorumlulukların farkında olduklarını ifade eden Korkmaz, "Çanakkale MHP Teşkilatı’nda 1980 sonrasında ilk kadın kolları başkanıydım. Sizin de desteklerinizle MHP’nin Çanakkale’deki ilk kadın Milletvekili olacağım. Yıllarca TOBB’da, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda, Çanakkale Ticaret Borsasında ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında vazifeler aldım. Başarılı bir kadın girişimci olarak iş hayatında kadınlara rol model olmaya ve Çanakkaleli kadınları iş hayatına dahil etmeye çalıştım. Ben bunları ticaret hayatında başardım. Sizin desteklerinizle siyasette de başaracağım” dedi.

MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna ise, MHP’nin, ülkenin bölünmez bütünlüğünün teminatı olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA