MHP'li Belediye Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir’de MHP’li Belediye Meclis Üyesini partiye geçirmesinin ardından bu kez Arapgir ilçesinde MHP’li Belediye Meclis Üyesini AK Partili yaptı.

MHP'li Belediye Meclis Üyesi AK Parti'ye Geçti
Beraberindeki partililerle birlikte Arapgir ilçesini ziyaret eden ve esnafları tek tek iş yerlerine girerek ziyarette bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada MHP’li Arapgir Belediye Meclis Üyesi Ramazan Erdem’i de ziyaret etti ve AK Parti’ye davet etti.

AK Parti’ye geçmeyi kabul eden MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ramazan Erdem’e AK Parti rozetini takan Çalık, “Arapgir Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Arapgir ilçemize önemli hizmetler veriyor. Aynı zamanda AK Parti hükümetleri Arapgir ilçemize çok önemli hizmetler getirdi. Arapgir ilçemize hizmetlerimiz dün olduğu gibi bugün ve yarında devam edecektir. Her dönem AK Parti’ye destek veren Arapgirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 1 Kasım’da da Arapgirli hemşehrilerim istikrardan ve huzurdan yana oyunu kullanacaktır ve AK Parti’nin iktidarına desteğini sürdürecektir” dedi.

Çalık, Doğanşehir ilçesine yaptığı ziyarette ise MHP’li Doğanşehir Belediye Meclis Üyesi Neşet Karakuş’a AK Parti rozetini takmıştı.
Kaynak: İHA