AK Parti Malatya Milletvekilleri Darende'de Temaslarda Bulundu

MALATYA - AK Parti Malatya milletvekilleri, Darende ilçesinde temaslarda bulundu.

AK Parti Darende İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen milletvekilleri adına bir konuşma yapan AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, AK Parti'nin Türkiye'de oluşturduğu hareket üzerinde birikmiş akıl, tecrübe, heyecan ve inanç bulunduğunu söyledi.

Ülkenin AK Parti'den başka şansı olmadığını kaydeden Yaşar, terörle mücadeleye değindi, mücadelenin süreceğini vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da kritik bir seçim dönemine girildiğini belirterek, 1 Kasım'da yine el ele vererek bir tarih daha yazacaklarını kaydetti.

Programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, Malatya 6. sıra Milletvekili adayı Ufuk Önalan, Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve muhtarlar katıldı.

Milletvekilleri, daha sonra Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı Başkanı Hamid Hamidettin Ateş'i ziyaret etti.

Somuncu Baba Külliyesi'ne geçen milletvekilleri, Somuncu Baba olarak bilinen Şeyh Hamidi Veli ve Malatyalı mutasavvıf Seyyid Osman Hulusi Efendi'nin külliyedeki türbelerini ziyaret ederek dua okudu.

Kaynak: AA