Polis Ekipleri Vatandaşların Bayramını Kutladı

Kocaeli’de bayramda da asayişin sağlanması adına çalışan polis ekipleri, bayram arifesinde alıverişe çıkan vatandaşların bayramını kutlayarak çikolata ikram etti.

Polis Ekipleri Vatandaşların Bayramını Kutladı
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bayram arifesinde asayişi sağlamak adına tüm ekiplerle çalıştı. Yapılan uygulama sırasında alışveriş yapan vatandaşları hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı uyaran polis ekipleri, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde alışveriş yapmasını sağladı. Ekip araçları ile sokaklarda sürekli olarak devriye gezen ekipler, aynı zamanda yaya olarak yaptıkları devriyelerle de vatandaşların güvenliğini sağladı. Bayram alışverişi yoğunluğunun en fazla yaşandığı İzmit Fethiye Caddesi ve Yürüyüş Yolu üzerinde yaya olarak devriye gezen ekipler, vatandaşlar ile bayramlaşırken hırsızlık ve yankesicilik olaylarına karşı da uyardı. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden polis memurları, vatandaşlara yardımcı da oldu.

Trafik yoğunluğunun yaşandığı merkezi yollarda yaptıkları uygulama ile sürücüleri sabırlı olmaları yönünde telkin eden polis ekipleri, vatandaşlara çikolata da ikram ederek bayramlarını kutladı. Ekiplerin bu çalışması vatandaşların büyük beğenisini topladı.
Kaynak: İHA