ESOB Başkanı Dinçer Açıklaması 'Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Diyeceğiz'
İçel Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer, 17 Eylül Perşembe günü Türkiye’nin en büyük meslek örgütleri, sendikalar ve STK’lar işbirliğiyle Ankara Sıhhiye Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan, “Teröre hayır, kardeşliğe evet” etkinliğine, güçlü bir şekilde katılacaklarını söyledi.

Bu toplantının ülkemizin en büyük meslek örgütleri, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlendiğine dikkat çeken Dinçer, “Üye sayısı milyonlarla ifade edilen bu kurumların düzenlediği yürüyüşte on binler, ülkemizin tek vücut olarak teröre karşı olan tepkisini gösterecektir. Ayrıca ülkemizin barış ve huzur isteği, bu topraklarda yaşayan herkesin kardeş olduğu en güçlü şekilde vurgulanmış olacaktır” dedi.
İçel ESOB yönetim, denetim ve disiplin kurulları olarak bu yürüyüşe katılmalarının yanı sıra isteyen oda başkanları ve üyelerini yapacakları bir organizasyon ile Ankara’ya götüreceklerini belirten Dinçer, “Tüm üyelerimizi yürüyüşe davet ediyoruz. Barış ve hoşgörünün kenti olan İçelimizin bu yürüyüşte yer alarak teröre hayır, kardeşliğe evet demesi çok önemli” diye konuştu.
