Kaymakam Ekinci'den Jandarma Personeline Başarı Belgesi

Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci, ilçede başarılı hizmetlerde bulunan 5 jandarma personeline başarı belgesi verdi.

Kaymakam Ekinci'den Jandarma Personeline Başarı Belgesi
Kaymakam Ekinci, Merkez Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Osman Ayva, Zeytinada Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Musa Akça, Zeytinada Karakolu Asayiş Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Çavuş Erol Sunay, Merkez Karakol Asayiş Tim Uzmanı Hasan Ali Karakaya, Zeytinada Karakolu Asayiş Tim Uzmanı Halil Keser'i asayiş olaylarında gösterdikleri özverili ve titiz çalışmalarından dolayı kutladı.

Ekinci, jandarma personeline başarı belgesi verdi. Kaymakam Ekinci, yaptığı konuşmada, hem istihbari çalışmalar hem de onun arkasından gelen operasyonlarla Gazipaşa'nın güvenli bir yer olduğunu kaydetti. Uyuşturucunun Gazipaşa'da kök salmaması için yoğun gayret sarf edildiğini anlatan Ekinci, "Bu gayretlerinizin devamını diliyorum. Başarılı çalışmalarınız için de tüm ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Bu operasyonlarda sizlerin dışında görev alan, çaba sarf eden arkadaşlarımıza da sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

2014 ve 2015 yılı itibarıyla ilçede toplam 88 kaçakçılık olayı meydana geldiğini açıklayan Ekinci, şöyle konuştu:

"Bu olaylarda bin 35 kilo kubar esrar, 10 bin 477 kök kenevir, 157 bin 480 paket kaçak sigara, 600 güneş gözlüğü, 25 ecstacy gibi değişik kaçakçılık unsuru maddeler ele geçirilmiş, toplam 111 şahıs gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmiş. 2015 yılının ilk 6 ayı olmasına rağmen 2014 yılının yaklaşık 2 katı, 680 kilo esrar ve 4 bin 39 kök hint keneviri ele geçirildi."

Gazipaşa'nın Antalya'nın doğudan giriş ilçesi olduğunu hatırlatan Ekinci, "Dolayısıyla özellikle Zeytinada Karakolumuzda ciddi operasyonlar yapılıyor. Kaçakçılık unsuru ciddi maddeler ele geçiriliyor. Burada da arkadaşlarımızın sürekli teyakkuzda oluşu bizi ayrıca memnun ediyor. İnşallah bundan sonra da bu gayretler devam edecektir" dedi.

Kaynak: AA