Kartepe'de Estetik Alt Geçitler Yapıldı
Kartepe Belediyesi ilçedeki tüm alt geçitleri kent estetiğine uygun hale getirmek için yaptığı çalışmaları tamamladı.

Özellikle transit geçişin yaşandığı karayolu ve demiryolu güzergahındaki 21 adet alt geçitte uygulanan proje çalışması ile vatandaşların güvenli bir şekilde bu alanları kullanmasına imkan sağlandı.
Kent estetiğine uygun kamusal alanları vatandaşların kullanımına sunma hedefiyle yürütülen proje ile ilçedeki alt geçitler boyandı, aydınlatılması sağlandı, alt geçitlere mermer malzeme üzerine vektörel oranlarına uygun kurum kimliğini yansıtacak şekilde Kartepe logosu da takıldı.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “İlçemiz sınırlarındaki görsel algı ve işlevsellik de bunlardan biri. İstasyon mahallemizdeki bir kamusal alan ile aynı amaçla Eşme mahallemizde kullanılan yerlerde bütünlük algısı yaratılarak, Kartepe çağrışımının pekiştirilmesini hedefliyoruz” dedi.
