Doğal Ürün Pazarı Üreticileriyle Toplantı

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, "Kırsalın Doğal Pazarı ve Girişimci Kadınlar" projesi kapsamında ürettiklerini Doğal Ürün Pazarı adı verilen pazar da satan üreticilerle bir araya geldi.

Doğal Ürün Pazarı Üreticileriyle Toplantı
Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonundaki konuşmasında Edirne Kadın Girişimciler Kurulu'nun önderliğinde gerçekleştirilen pazarla kırsalda yaşayan kadınlara da girişimcilik ruhunu aşılayarak aile ve ülke ekonomisine katkı yapmalarını amaçladıklarını söyledi.

Doğal pazara ilginin her geçen gün arttığını ifade eden Aslan, "Doğal ürünler pazarında kırsaldaki kadınlarımız amatörce ürettikleri ürünleri satarak hem aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar, hem de vatandaşlara doğal ürün satmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Kadınların ev ekonomilerine katkı sağlayan pazara ilginin her geçen gün artmasından son derece mutlu oluyoruz. Gösterilen ilgi projemizin başarıyla gerçekleştiğini gösteriyor" diye konuştu.

Hijyen, birlik beraberlik, fiyat etiketi, tezgah düzeni ve disiplin içinde satış yapmaları konusunda üretici kadınlara hatırlatmalarda bulunan Aslan, doğal ürünler pazarına destek veren Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'e, Belediye Başkanı Recep Gürkan'a, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Edirne esnafına ve Edirne halkına teşekkür etti.

Zıpkınkurt da Edirne Kadın Girişimciler Kurulunu ve pazarda satış yapan kadınları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Kaynak: AA