Nikah Törenine Hastane Önlüğüyle Geldi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaptırılan AFAD Konaklama Tesisi Suriyelilere yapılan hizmetlerle gündeme gelirken şimdi de en anlamlı nikah törenine ev sahipliği yaptı.

Nikah Törenine Hastane Önlüğüyle Geldi
Suruç AFAD Konaklama Tesisi’nde hastane birim sorumlusu Murat Erten, hemşire Melek Kızılkaya ile hayatını birleştirdi. Ailesinin Mardin gelmesi nedeniyle yıldırım nikahı kıyılan Damat Murat Erten, çadır hastaneden aldığı bir saatlik izinle damatlık giymek yerine hastane önlüğü ve boynunda steteskop ile geldi. Çadırkentin en ilginç nikah töreninde çifttin nikah şahitliğini Suruç Kaymakamı Abdullah Ciftci yaptı. Törene ayrıca Kamp Müdürü Mehmet Han Özdemir, Sağlıktan Sorumlu Merkez Yönetici Yardımcısı Abdurrahman Aksu, Eğitimden sorumlu Merkez Yönetici Yardımcısı Mahmut Aksu çadırkent çalışanları ve ciftin aileleri katıldı.

Nikah cüzdanını geline veren Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, "Çadırkentimizde daha önce Suriyeli kardeşlerimizin evlenmelerine şahit olduk. Bugünde Suriyeli kardeşlerimize 24 saat mesai ayrımı gözetmeksizin hizmet veren doktorlarımızdan birinin nikah töreninde bir araya geldik. Tabi burada görev yapmak zor ve fedakarlık isteyen bir vazife. Ben burada fedakarca görev yapan kardeşimize ve esine bundan sonraki yaşamlarında birlikte mutlu ve huzurlu geçirmeleri dileğiyle hayırlı uğurlu olsun diliyorum”diye konuştu.

Kaynak: İHA