Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği

Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı’nca, şehit aileleri ve gazilere iftar verildi

Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Yemeği
3’üncü Tugay komutanlığı Orduevi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Garnizon komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, şehit aileleri gaziler ve askeri personel katıldı.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan 3’üncü Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, buraya gelerek kendilerini bir ramazan akşamında şereflendiren tüm şehit aileleri ve gazilerle gurur duyduklarını söyledi.

Asker ocağının peygamber ocağı olduğunu kaydeden Soysal, herkese kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu, yiyecek bir lokma da olsa paylaşmaya hazırız olduklarını, dünya var oldukça bu birlik ve beraberliğin devam edeceğini söyledi.



3’ücü Tugay Komutanı Tuğgeneral Soysal, daha sonra Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından bastırılan ‘100. Yıl Çanakkale’ adlı dergisinde askerlikle ilgili 3 şiiri yayınlayan 72 yaşındaki Siirtli halk şairi seyit Şemsettin Erzen’i kürsüye davet ederek dergiyi hediye etti.

Etkinlik, şair Erzen’in ‘askerlik sevgisi’ adlı şiirini okuması ve Siirt il Müftüsü Faruk Arvas’ın iftar duasıyla sona erdi. Tugay komutanı Soysal, iftar programı sonunda davetlileri kapıya kadar uğurladı.
Kaynak: İHA