Bayrampaşa Belediye Personeli İftarda Buluştu

Bayrampaşa Belediyesi tarafından organize edilen iftar programında bir araya belediye personeli ve aileleri Bosna Hersek Goradje’den gelen folklor ekibinin gösterilerini izleyerek, keyifli dakikalar geçirdi.

Bayrampaşa Belediye Personeli İftarda Buluştu
Bayrampaşa Belediyesi ‘Geleneksel Belediye Personeli İftar Programı’nı gerçekleştirdi. Özel bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bosna Hersek Goradje Belediye Başkanı Muhammed Ramovic, Bayrampaşa Belediyesi personeli, aileler, sivil toplum kuruluşları (STK), dernekler ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında Goradje’den gelen folklor ve ilahi ekibi de kendi kültürlerini has gösterilerini sergiledi. Renkli gösterileri izleyen Bayrampaşalılar ise, keyifli dakikalar yaşarken, programda Başkan Aydıner tarafından Goradje Belediye Başkanına plaket takdimi de yapıldı.

İftar öncesi vatandaşları selamlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediyesi personeli ve STK’ların geleneksel iftar programında bir araya geldiğini ifade ederek, “Her yıl bu iftarımızı tekrarlıyoruz. Bugün burada Kaymakamlık personelimizde olacak, bütün STK’ların dernek başkanları olacak vakıflar olacak öğretmenlerimiz ve müdürlerimiz olacak. Ramazan - ı Şerifi burada güzel bir şekilde eda edeceğiz bir de Goradje’den 50 kişilik bir ekip geldi. O ekibin gösterileri ile birlikte personelimize güzel vakit geçirtmek ve rahatlatmaktan istedik. Goradje’nin belediye başkanı da burada yine onlarda buraya geldiler. Hep beraber burada iftar programımızda beraber olacağız” dedi.

Kaynak: İHA