Güngörenliler, Bayram Namazı Sonrası Kahvaltıda Buluştu

Bayram namazını Güngören’de kılanlar, Güngören Belediyesi tarafından düzenlenen bayram kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, “Vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum” dedi.

Güngören Güneştepe Küba Camisinde bayram namazını kılan vatandaşlar namaz sonrası Güngören Belediyesi tarafından Güneştepe mahallesinde düzenlenen bayram kahvaltısında bir araya gelerek hem bayramlaştılar hem de kahvaltı yaptılar. Başkan Karaman, cami çıkışı kahvaltı alanına gelerek vatandaşlarla bayramlaştı. Öte yandan vatandaşların ricasını kırmayan Karaman, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bayram kahvaltısında vatandaşlarla bir araya gelmekten son derece memnun olduğunu belirten Güngören Belediye Başkanı Karaman, “Ramazanı hakkıyla geçirdiysek Allah oruçlarımızı kabul etsin. Ramazan birlik ve beraberliğin sembolü. Tabi ödül olarak da bayram. Bayramda bu birlik ve beraberliği sağlayabilmek için Güngörenliler ile her Ramazan bayram kahvaltısı organize ediyoruz. Vatandaşlarımızla bayram namazından sonra kahvaltı ediyoruz. Çocuklarımızla, büyüklerimizle bayramlaşıyoruz. Yaşlılarımızın ellerinden öpüyoruz. Bu birlik beraberliği bağdaştıracak sağlamlaştıracak bir program yapıyoruz. Bu sene 7’incisini düzenlediğimiz Güneştepe mahallemizde Küba Camisinde bayram namazını kıldık. Güngörenlilerin bayramını tebrik ediyorum. Ülkemiz için, İslam alemi için birlik beraberlik ve barışa neden olur diye Rabbim’den niyaz ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Ramazan bayramında çocukları unutmayan Güngören Belediyesi, çocuklar için Haznedar Güngören Park ve Köyiçi Aliya İzzetbegoviç Parkında üç gün boyunca Bayram Çocuk Şenliği düzenleyecek. Şenlikte şişme oyun grupları, animasyon ekipleri ile eğlenecek olan çocuklara pamuk şeker, macun ve patlamış mısır dağıtılacak.
Kaynak: İHA