Haziran Ayı İl Genel Meclis Toplantısı Yapıldı

Adıyaman İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantısında gündemdeki maddeler görüşüldü.

Haziran Ayı İl Genel Meclis Toplantısı Yapıldı
İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan’ın başkanlığında gerçekleşen Haziran ayı toplantısı 3. oturumunda gündemdeki konular görüşüldü. Salih Şahan’ın toplantının hayırlara vesile olması dileklerinin ardından toplantıya geçildi.

Çelikhan ilçesi Yağızatlı Köyünün İncirli mezrasının Bulgur Küme Evlerinin içme suyu ve arazi sulama sularının heyelan nedeniyle bozulması ile ilgili rapor görüşülerek kabul edildi.

Besni ilçesi Kesmetepe Beldesi sınırlarında, Tavaş-Sugözünde bulunan tarihi kaya mezarlarının, mağaraların turizme kazandırılmasıyla ilgili rapor okunarak, kabul edildi.

Kahta İlçesi Durak Köyü 246 nolu parsel üzerinde tarım ve hayvancılık tesisi yapılması amaçlı hazırlanan uygulama ve nazım imar planı dosyasının görüşülmesine dair İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nün yazısı okunduktan sonra, ilgili komisyona sevk edildi.

Besni İlçesi Kargalı Köyü 569 nolu GES amaçlı imarlı alana, 571 nolu parselin GES amaçlı ilavesi için hazırlanan uygulama imar planı ve nazım imar planı dosyasının görüşülmesine dair İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü’nün yazısı okunarak, ilgili komisyona sevk edildi.
Kaynak: İHA