Pilav Günü Ramazana Denk Geldi, Mezunlar İftarda Buluştu

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen pilav günü etkinliği Ramazan ayı sebebiyle geniş bir iftar organizasyonuna dönüştü.

İhlas Koleji Mezunları ve Mensupları Derneği (İKMMD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen pilav günü organizasyonu, İhlas Koleji’nden farklı yıllarda mezun olmuş öğrenciler ile eski ve yeni öğretmenleri bir araya getirdi. İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü’nde düzenlenen organizasyonda öncelikle İhlas Koleji’nin okullar arası yardımlaşmayı esas alan sosyal sorumluluk projesi "Umut Ağacı” kapsamında yıl içinde gerçekleştirdiği etkinliklerle ilgili bir film gösterimi gerçekleştirildi.

İhlas Koleji öğrencilerinin ziyaret ettiği köy okullarından çekilen videolar ve fotoğraflar büyük ilgi gördü.

Film gösteriminin ardından İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç bir konuşma yaparak, eski öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Ramazan ayı münasebetiyle gecenin aynı zamanda geniş kapsamlı bir iftar organizasyonu haline geldiğini belirten Koç, bu vesileyle herkesin Ramazan ayını kutladı. Önümüzdeki yıllarda Türkiye’yi daha güçlü bir gelecek beklediğini ifade eden Koç, bu gelişmeler içinde Türkiye’nin bir eğitim üssü olacağını belirtti.

İhlas Koleji’nin bu süreçte okul sayısının artacağını vurgulayan Koç, “Önümüzdeki dönemde okul sayımızı artırmayı planlıyoruz. Ancak bizim için okul sayısından ziyade eğitimin niteliği önemlidir. Nicelik olarak büyürken eğitim kalitesi olarak da yüksek hedeflerimizi hayata geçiriyor olacağız” dedi.

Kaynak: İHA