Bafra Belediyesi Her Gün 5 Bin Aileye İftar Veriyor

Samsun Bafra Belediyesi Ramazan ayı münasebetiyle 2 ayrı noktadan yaklaşık 5 bin aileye iftar yemeği dağıtıyor. Yemek dağıtımları Kavakpınar Mahallesi Muhtarlık binası yanından ve belediyeye ait aş evinden yapılıyor.

Bafra Belediyesi Her Gün 5 Bin Aileye İftar Veriyor
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapılan yemek dağıtımları noktalarını ziyaret ederek bizzat yemek dağıtımında bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Şahin’in ziyaretinde Alparslan Mahallesi Muhtarı Murat Çağşur, Kavakpınar Mahallesi Muhtarı Salim Ocak Tabakhane Mahallesi Muhtarı Serdar Gürpınar, Bafra Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürü İbrahim Çalışkan ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman bulundu.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mübarek Ramazan ayının çok ayrı bir manevi iklimi bulunmaktadır. Milletimizin her ferdi bu iklimin gereği olarak sevgi, saygı, fedakarlık ve yardımlaşma içinde bulunmaktadır. Bafra Belediyesi olarak bizde gereğini yapmaktayız. İki ayrı noktadan imkanı olmayan vatandaşlarımıza yemek vermekteyiz. Dağıtımda 5 çeşit bulunmakta ve yanında pide ve ekmek verilmektedir. Vatandaşlarımız isterlerse sahuru içinde yemek almaktadır. Şu an itibarıyla bu hizmet yaklaşık 5 bin ailemize verilmektedir. Sayı her geçen gün artmaktadır. Bu hizmetten büyük mutluluk duyuyorum. Bu hizmetin oluşmasında emek veren her türlü çalışmayı yapan Sosyal Yardımlaşma Müdürümüz İbrahim Çalışkan’a, personellerimize Başta Kavakpınar Mahallesi Muhtarımız Salim Ocak olmak üzere muhtarlarımıza, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu hizmetimizde tek gayemiz Allah’ın rızası kazanmaktır. Her konuda bu duygularla vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Hemşehrilerimin mutlu ve hüzünlü günlerinde yer alıyor, zengin fakir demeden onlarla beraber oluyorum. Bundan da samimiyetle gurur duyuyorum.”
Kaynak: İHA