BÜ'de 'Çorbaya Kal Büte Kalma' Etkinliği

Bingöl Üniversitesi (BÜ) Öğrenci Konseyi ile Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü (ÜNİAK) tarafından final sınavları öncesi düzenlenen "Çorbaya Kal Büte Kalma" etkinliği kapsamında öğrencilere sıcak çorba ikramı yapıldı.

BÜ'de 'Çorbaya Kal Büte Kalma' Etkinliği
Öğrenci Konseyi ve ÜNİAK'ın geçen yıl final sınavları öncesi başlattığı ve geleneksel hale getirilen "Çorbaya Kal Büte Kalma" etkinliği kapsamında Bingöl Üniversitesi nizamiye girişine konulan tencerelerden öğrencilere sıcak çorba ikramı yapıldı.

BÜ öğrenci Konseyi Başkanı Murat Artar, düzenledikleri etkinlikle öğrencilerin final sınavları öncesi moral ve motivasyonlarını yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi.

Öğrencilerin, etkinlikten memnun kaldığını kaydeden Artar, şöyle konuştu:

"Çalışmalarımız ile arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve sınavlara daha iyi hazırlanmalarını sağlamak amacındayız. Final haftasında öğrenci arkadaşlarımızın sınıfa ellerinde sıcak çorba ile çıkmaları güzel bir görüntü oluşturdu. Geçen yıl başlattığımız ve Geleneksel hale getirdiğimiz 'Çorbaya Kal Büte Kalma' etkinliğini önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi düşünüyoruz. Yaptığımız bu ikramda masrafları üstlenen Belediye Başkanımız Yücel Barakazi'ye de teşekkür ederiz."

Kaynak: AA