MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan’ın açıklamalarına cevap verdi. Bu ülkenin doğru ellerde olduğu, yolsuzlukların önüne geçildiği sürece yoksul halk kalmayacağını söyleyen Kaya Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesinin toplumun talebi doğrultusunda hazırlanan bir seçim beyannamesi olduğunu söyledi.

MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya  Açıklaması
DOĞRU ELLERDEKİ TÜRKİYE’DE YOKSULLUK OLMAZ

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan’a “Emekli eli bol, refah içerisin de mi yaşıyor?” diye soran Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya , Lütfi Elvan’ın siyasi partilerin seçim beyannamelerini vaat olarak nitelediğini, AK Parti olarak emekliye, dula, yetime, işçiye, şehit, gazi ve malul aylıklarına bir vaatleri bulunmadığını ileri sürdü. Kaya " Sosyal güvenlik sistemini tek çatıda birleştirdiniz de emekli aylıklarına yüzde 100 zammı yaptınız? Emekli eli bol, refah içerisin de mi yaşıyor? Verdiğiniz maaşın bile açlık ve yoksulluk sınırının ne kadar altında olduğunu görmüyor musunuz? Bu ülke doğru ellerde olduğu, yolsuzlukların önüne geçildiği sürece yoksul halk kalmayacak. ” dedi.

SOSYAL ONARIM VE KALKINMA PROJESİ

Milliyetçi Hareket Partisinin beyannamesinin her kesime imkan sağlayan bir seçim beyannamesi olduğunu söyleyen Kaya, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesi toplumun her kesiminin maddi ve manevi sıkıntılarının tamamına çözüm getirecek kapsamdadır.Milliyetçi Hareket Partisi seçim beyannamesi her kesime imkan sağlayan bir seçim beyannamesidir. Seçim beyannamemizde yer alan ekonomik ve sosyal hayatı düzenleyecek olan projelerimizin kaynağı da hazırdır. Önceliğimiz ise AK Parti zihniyetinin parçaladığı sosyal yapı olacaktır. Bunun için seçim beyannamemizde bulunan “Sosyal Onarım ve Kalkınma” projesi önceliğimizdir. Toplumun tüm kesimlerine insana yaraşır iş fırsatlarının sunulduğu, iş gücünün niteliğinin yükseltilip etkin kullanıldığı, iş sağlığı ve güvenliği şartlarının iyileştirildiği bir iş gücü piyasasının oluşturulması sağlanacaktır.”diye konuştu.

(CE
Kaynak: İHA