Başkan Demircan Açıklaması 'İstihdam İçin İş Adamlarımızı Teşvik Ediyoruz”

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ‘Okulda Buluşalım’ projesi kapsamında Huviyet Bekir İlkokulu öğrencileri ve velileriyle bir araya geldi. Demircan, “Bölgemize yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza sürekli yardımcı olduk, onları teşvik ettik. Yeter ki ilçemize yatırım yapsınlar, istihdam yaratsınlar diye” dedi.

Başkan Demircan Açıklaması 'İstihdam İçin İş Adamlarımızı Teşvik Ediyoruz”
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okulda Buluşalım” projesi çerçevesinde Dolapdere’deki Huviyet Bekir İlkokulu’nda öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Okul bahçesinde öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Demircan, öğrencilerin talepleri doğrultusunda aileleriyle birlikte boğaz turu ve piknik sözü verdi. Bu söz üzerine öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

Demircan, okul bahçesinde öğrencilerle kucaklaştıktan sonra velileri dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen toplantıya başkan yardımcıları, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, okul aile birliği yöneticileri ve çok sayıda veli katıldı.

"OKULLARIMIZDA ÇOK CİDDİ EKSİKLİK KALMADI"

Toplantıda veliler, okul ve çocuklarıyla ilgili isteklerinin yanı sıra bölgeyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. 2004 yılında başkan olduğunda okulların birçok eksiğinin olduğunu anlatan Başkan Demircan, artık okullarda konuşulacak çok ciddi bir eksikliğin olmamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “11 yılda Beyoğlu her alanda gelişti” diyen Başkan Demircan, şunları söyledi:

“Bizim kamu olarak en büyük görevimiz, yavrularımıza daha iyi ortamlarda eğitim imkanı sağlamak ve ekmek paralarını kazanabilecekleri iş ve aş imkanı sunmak. Bu nedenle, okullarımızı eğitim-öğretim dönemi içerisinde en az 2-3 kez ziyaret ediyor eksikliklerini gideriyoruz. Ayrıca, bölgemize yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza sürekli yardımcı olduk, onları teşvik ettik. Yeter ki ilçemize yatırım yapsınlar, istihdam yaratsınlar diye. Sorunsuz bir dünya beklemiyorum zaten. Önemli olan bu sorunu en aza indirebilmektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA