Recep Hacıeyüpoğlu Genel Seçim Çalışmaları İçin Adapazarı'nda Düzenlenen Programlara Katıldı

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçim çalışmalarını Adapazarı’nda sürdürdü.

Recep Hacıeyüpoğlu Genel Seçim Çalışmaları İçin Adapazarı'nda Düzenlenen Programlara Katıldı
AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Avukat Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı’nda bir dizi programa katıldı.

Yerel basın temsilcileri ile bir araya geldiği toplantının ardından Çark Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hacıeyüpoğlu, ev toplantısında Akıncılar Mahallesi sakinleri ile buluştu. Programının devamında Ensar Vakfı üyeleri ile de bir araya gelen Hacıeyüpoğlu, “İlmi, fikri, ahlaki gelişim için mücadele veren değerli Ensar Vakfı üyelerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Uzun Çarşı Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışında da yerini alan Recep Hacıeyüpoğlu, Genel Seçimler için Sakarya’da en az 400 bin oy için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Hacıeyüpoğlu, “Sakarya’nın tamamında gördüğümüz tablo sevdamızın karşılıklı olduğunu ispatlıyor. Hamdolsun hemşerilerimiz büyük fotoğrafa inanmış görünüyor. Sayın Bakanımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız, milletvekili adaylarımız ve tüm teşkilatımızla geleceğin Sakaryası için tam kadro sahadayız. İnşallah bu birlik ve beraberlik 7 Haziran’daki büyük zaferin de habercisi olacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA