Muhammet Balta, Vakfıkebirli Gençlerle Buluştu
AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, Vakfıkebirli gençlerle buluştu.

“BU MİLLET 9 SEÇİMDİR DERS VERDİ YİNE DERS VERECEKTİR”
“AK Parti milletin kurduğu bir partidir” diyen Balta “Bizler 13 yıldan beri milletimizi hiç yanıltmadık. Yanıltmadığımız içinde biz yaptıklarımızı anlatacağız ve anlatıyoruz. İnşallah Trabzon ve Türkiye’de de milletimiz 10 seneden beri bizlere destek verdi. Bu desteği arttırarak devam edecektir. Bizler sokaklarda rahatlıkla yürüyorsak yaptığımız hizmetlerin karşılığındadır. 7 Haziran seçimlerinde çok güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu millet 9 seçimdir ders verdi yine ders verecektir. Her seçimde avuçlarını yaladılar yine yalayacaklar” diye konuştu.
Milletvekili adayı Balta konuşmasına şöyle devam etti:
“2005-2013 yılları arsasında KÖYDES sayesin de köy yollarını 300 milyon para harcandı. Sizin döneminizde ilçe başkanlarınız greyderlerin üzerine çıkarak resim çektirerek oy almaya çalışıyorlardı. Köylerde çalışmayan dozerlerle siyaset yapardınız. Bu dönemde 100 trilyonun üzerinde Vakfıkebir’e yatırım yapıldı. Bizim kısır çekişmelerle vakit kaybetmeye lüksümüz yok. Biz bu ülkeyi düşünüyoruz. Ülkemizin hayalleri var. Hedefleri var. AK Parti’nin hedefleri var. AK Parti’nin 2023, 2053 hedefleri var. 2071 hedefleri gençler için var. Bu ülkede bir günlük hedefleri ortaya koyamazken şimdi 2023,2053 ve 2071 hedeflerini siz gençler için ortaya koyuyoruz.”
Konuşmasının sonunda gençlere seslenen Milletvekili adayı Muhammet Balta “Çok çalışmamız ve bir birimizi sevmemiz, saymamız lazım. Kötü alışkanlığı olan kardeşlerimize sahip çıkmamız lazım ki onları kötü alışkanlıklarından kurtarmamız lazım. İnandığımız gibi yaşamamız lazım ama her şeyden önemlisi vatan millet ve bayrak sevgisiyle yoğrulmamız lazım. Tarihimizi okuyup oradan ders almamız lazım. Bir insanımızın maddi olarak değeri ölçülemez” şeklinde konuştu.
“VAKFIKEBİR’İN CUMHURİYET TARİHİNDE İLK DEFA SEÇİLEBİLECEK BİR YERDEN ADAYI VAR”
Balta, Vakfıkebir’e yapılan yatırımlarla ilgili de bilgi vererek “Vakfıkebir OSB’nin kamulaştırması yapıldı. Alt yapı proje ihalesi yapıldı. İnşallah en kısa zamanda devreye girecek. Hayallerimiz var. Trabzon ile ilgili yapacaklarımız var. Yakın bir zamanda yapacaklarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Vakfıkebir Cumhuriyet tarihinde ilk defa seçilebilecek bir yerden ağabeyiniz var. Bizler sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için gece gündüz koşacağız. Bu milletvekili ağabeyiniz her zaman sizlerin yanında olacak. Bizim çektiğimiz sıkıntıları evlatlarımız çekmesin diye üzerimizde tarihi bir sorumluluk olduğunu biliyoruz” ifadelerini kullandı.
