Çolakbayrakdar 'Erkilet Bulvarı'nı Yeniledik'
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarı’nın 3,3 kilometrelik bölümünü 1,4 milyon lira harcamayla yenilediklerini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet’in, Kocasinan’ın yerleşim ve yaşam merkezi olmasının yanında önemli ulaşım noktalarından biri olduğunun da altını çizerek, "Geleneksel olarak bağ kültürü yaşanan Erkilet yaz mevsiminde yoğun nüfus ve trafik hareketliliği yaşıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli ulaşımını sağlamak için bulvarı yeniledik" dedi.
Çevril, Taşhan, Kuşçu, Kemer, Dadağı, Ebiç, Mahzemin ve Emmiler Mahallelerinin de Erkilet Bulvarı’nı kullandığına dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan Botaş Bölge Müdürlüğü’ne kadar alt yapıyı tamamıyla yeniledik. 3 bin 300 metre uzunluğundaki yola, 8 metre genişliğinde 5 cm taş mastik ve 8 cm binder serilmiştir. Toplam 1 milyon 404 bin lira harcama yaparak Erkilet Bulvarı’nı yeniledik. Hayırlı-uğurlu olsun. Vatandaşlarımız güle güle kullansın. Allah kaza-bela vermesin" dilekleriyle sözlerini noktaladı.
