MHP Kırşehir Milletvekili Adayları İşçilerle Bir Araya Geldi

Kırşehir’de MHP adayları Cemil Yıldırım Türk ve Mustafa Erkal, işçilerle bir araya geldi.

MHP Kırşehir Milletvekili Adayları İşçilerle Bir Araya Geldi
Ülkücü İşçiler Derneğinin düzenlediği programda bir fabrikanın işçileri MHP adayları Cemil Yıldırım Türk ve eski vali Mustafa Erkal ile bir araya geldi. Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Cafer Bozkurt, seçimlerin istedikleri şekilde gittiğini görmelerinin kendilerini mutlu ettiğini gördüklerini söyledi.



Milletvekili adayı Mustafa Erkal ise, "Bizlerin hedefi herkesin hak ettiğini alması için çalışmalara yürütmek, toplumun tamamını kapsayan bir anayasa çalışmasıdır. Birilerine krallık vermek için çalışmalar yapmıyoruz. Bizim hedef önceliğimiz geleceğimizi etkileyen çalışmaları görmek ve o yönde tamamı kapsayan çalışmalar yapmak, ücret pazarlığı yapan sendikalar gibi sendikalaşmalar bizim dönemimiz de asla olmayacak. Türk milliyetçilerinin öncelikli hedefi barışı sağlamak ve bu yönde adımlar atmaktır" dedi.

MHP Kırşehir birinci sıra milletvekili adayı Cemil Yıldırım Türk ise, “İşçinin hakkını korumak yerine patronun hakkını korumaya yönelik sendikalar oluşturuldu. Patronun korunması düzenlemesine bizler karşıyız. İç güvenlik yasası diye bir yasa da torba yasa içerisine yerleştirildi. Vatandaşı tamamen ezdirme ve sindirmeye yönelik bir iç güvenlik sistemi oluşturmak isteniyor. Seçime çok az bir süre kaldı, bu süreçte sizlerinde bizlerle birlikte olduğunu biliyor ve çalışmalarımıza destek vermenizi istiyoruz" diye konuştu.

Programa Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin ile birlikte çok sayıda işçi katılım gösterdi.
Kaynak: İHA