Çayıralan Belediyesinden Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti

Çayıralan Belediyesi, kendi bünyesinde bulunan elemanları ile hasta ve yaşlılara evde bakım hizmeti veriyor.

Çayıralan Belediyesinden Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti
Belediye ekipleri, bakıma muhtaç hasta ve yaşlıların evlerine giderek, genel temizlik, badana, boyası, evde bulunan halı, kanepe gibi bütün ev eşyalarının temizliği yapıyor.

Çayıralan Belediye Başkanı Yasin Şahiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zengin, fakir ayırmaksızın duyum aldıkları bütün yaşlı ve hastaların yardımına koştuklarını söyledi.

Belediye bünyesinde elinden her iş gelen personellerinin olduğunu ifade eden Şahiner, "Belediye işçilerimizden boyacılık yapabilen arkadaşlarımız var. İŞKUR bünyesinde çalışan bayan elemanlarımızdan da evlere temizlik amacıyla gönderiyoruz. Bugüne kadar bir çok yaşlı ve bakıma muhtaç insanımızın evlerinin temizliğini ve kişisel ihtiyaçlarını karşıladık. Yarın bizler de birer yaşlı olacağız. Belki biz onlardan daha çok yardıma muhtaç olabileceğiz. Bugün bizim yaptığımız bu hizmetleri gelecek nesiller belki daha ileriye taşır. Yaptığımız bu hizmetten ben de, belediye personeli de son derece feyiz alıyoruz" diye konuştu.

Belediyenin kendilerine gösterdiği ilgiden son derece memnun olan Serdar- Elmayı Doğansoy çifti, Belediye Başkanı Yasin Şahiner ve evlerine temizliği gelen bütün personele teşekkür etti.

Kaynak: AA