AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak Köylerden Tam Destek Sözü Aldı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adaylarından Akın Kaymak köy ziyaretlerinde Kozlu’nun köylerinde devam etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Akın Kaymak Köylerden Tam Destek Sözü Aldı
Ziyarette AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Akın Kaymak, Kozlu Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, AK Parti ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

Ziyaret edilen Uzungüney, Kargalar, Sivriler, Ense, Dereköy, Bozca ve Kızılcakese köylerinde duydukları memnuniyeti dile getiren Milletvekili Adayı Akın Kaymak halkın ilgisinden dolayı da memnun olduğunu ifade etti.

Milletvekili Adayı Kaymak “Bizlerin burada bulunmasının en büyük amacı hizmetkârı olduğumuz ve olmaya da devem edeceğimiz toplumumuzun sıkıntılarına daha iyi çözüm bulabilmek amacıyla, saha araştırması ve halkımızın dertlerine acil bir şekilde çözüm üretebilmektir” dedi.

Kaymak, “Bu güzel topraklar üzerinde nice neslimiz gelip geçti, bu gün atalarımızın, babalarımızın yaşadığı bu topraklara sahip çıkma günüdür. Biliyoruz ki birçok problemlerimizi çözmeye çalıştık, problemler bittimi, bitmedi, Hala irili ufaklı problemlerimiz mevcuttur ama bu problemler sadece tek bilek, tek yürek olarak ancak aşılabilir. Memleketimizin 10 yıl önceki durumuna bakarsanız ne kadar fazla ilerleme kat ettiğimizi zaten göreceksiniz. Bu günde sizlere hizmetimizi daha da kaliteli hale getirebilmemiz için sorunları, dertlerimizi çözebilmemiz için 7 Haziranda sandıklarda Ak parti iktidarına oylarımızı vereceğiz. Ve son olarak Bu vatanın bölünmezliğini milletimizin kardeşliğini vurgulayarak memleketimize sahip çıkmamız gerektiğini ve bunun yolu da Ak Parti’den geçiyor. Ben sizlerin bir kardeşi, bir evladı olarak desteklerinizi oylarınızı istirham ediyorum” dedi.

Köylüler de “Akın Kaymak bu kentin bu köylerin bir evladıdır, bize de sahip çıkmaz düşer, hep destek tam destek diyerek söz veriyoruz” dediler.

Akın Kaymak alkışlarla köylüler tarafından en yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle uğurlandı.
Kaynak: İHA