Vali Köşger’den Belediye Meclisine Ziyaret

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve Belediye Meclis üyelerine iade-i ziyaret gerçekleştiren Vali Yavuz Selim Köşger, Bingöl’ün hak ettiği yere doğru emin adımlarla ilerlediğini, merkezi idare olarak çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Vali Köşger’den Belediye Meclisine Ziyaret

Vali Köşger, Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi TOGEM salonunda gerçekleşen meclis toplantısında Başkan Barakazi ve Belediye Meclis üyelerini ziyaret eti. Vali Köşger, birlik ve beraberliğin devamının Bingöl’e çok büyük fayda ve katkı sağlayacağını, birlikte güzel ve önemli işlere imza atma gayreti içerisinde olmanın farkında olduğunu ifade etti.

Vali Köşger, "Bingöl hak ettiği yere doğru emin adımlarla ilerliyor. Şehrin derlenmiş ve toparlanmış olduğunu görüyorum. Şehrin altyapısı tamamlanmış, üstyapısı da belirli bir gayret içerisine girilmiş. Bu meclis Bingöl’ü daha iyi bir noktaya taşımak için Başkanımızın öncülüğünde çok güzel çalışmalar yapmış, yapmaya da devam edecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu yok. Merkezi idarenin ildeki temsilcisi olarak bu noktada elimizden gelen desteği sağlama kararlılığımızı sizlerin huzurunda da ifade etmek istiyorum. İnşallah bu birlik ve beraberlik içerisinde merkezi ve yerel idare belirli bir ufka ve hedefe doğru birlikte yürüdüğü taktirde şehirlerin geleceği daha güzele doğru süratle evrilecektir" dedi.

"HİZMET BİNASININ OLMAMASI ÜZÜCÜ"
Belediye hizmet binasının olmamasının üzücü olduğunu belirterek, kısa sürede bu yöndeki çabaların neticelenmesi temennisinde bulunan Vali Köşger, "Parçalı bir yapıda hizmet vermek pek verimli değil. Bir an önce Bingöl Belediyesi’nin onuruna ve şanına yakışır güzel bir binaya kavuşmanızı bende diliyorum. Bu gayret ve azimle devam edilirse buna kavuşacağınızdan da hiçbir kuşkum yok. Ben hepinize önümüzdeki yeni çalışma yılınızın hayırlar ve bereket getirmesini temenni eder, sizlere ve Bingöl’e başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

"HER İKİ PARTİNİN DESTEĞİ İLE BUGÜNLERE GELDİK"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yapılan çalışmalarda meclisin desteğinin önemli olduğuna vurgu yaparak, "Değişik konularda şehir ile ilgili kararlar alırken şuana kadar herhangi bir sorunumuz olmadı. Her iki partinin desteği ile bugünlere geldik. Bundan sonrada geleceğe yönelik umutlarımız çok büyük. Hep birlikte bu şehri daha güzel bir hale getirmek için çaba sarf edeceğiz. İnşallah sizlerin de desteği ile Bingöl’ümüzü daha üst bir seviyeye çıkarmak için çaba göstereceğiz. Arkadaşlarımızın hepsi çok cefakar. Eksik kalan yönlerimizi de hep birlikte tamamlarsak ilimizi güzel hale getiririz. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"BELEDİYENİN İMKANLARI BİRAZ KISITLI"
Merkezi hükümetin desteği ile şehre daha güzel hizmetlerin yapılacağını aktaran DBP'li Belediye Meclis üyesi ve grup sözcüsü Cihat Yıldırım ise, "DBP grubu olarak ziyaretinizden onur duyduk. Ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. Şuan bir yılımız sona erdi. Belediyenin imkanları biraz kısıtlı. Merkezi olarak destekleriniz daha fazla olursa bizlerde bu çalışmaları daha güzel yerine getiririz. Umarız koordineli bir şekilde bu işleri hep birlikte yaparız" ifadelerini kullandı.

Başarının uyumla geldiğini ifade eden AK Parti'li Belediye Meclis üyesi Feyza Başak Koç da, "Ziyaretiniz bizler için onur verici ve motive edici. Çok anlamlı bir ziyaret. Nazik davranışınız için bende meclis üyesi arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerle beraber çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Çünkü başarı uyum işidir, uyum başarıyı getirir. Uyum içerisinde şehrimize güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz" dedi

Ziyaretin anlamlı olduğunu dile getiren DBP'li Belediye Meclis üyesi Türkan Kişin ise, ziyaretten dolayı Vali Köşker’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA