'Bursa'da Değerlerimle Büyüyorum Projesi' Etkinlikleri

İl Milli EğŸitim MüdürlüğŸü'nce kentin bütün ilçelerinde yürütülen "Bursa'da DeğŸerlerimle Büyüyorum Projesi" etkinlikleri devam ediyor.

Ataevler Anaokulu, proje kapsamında Bursa'nın Fethi'nin 689.yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenledi.

EtkinliğŸe İl Milli EğŸitim ve belediyelerin yöneticilerinin yanı sıra vatandaşŸlar ve öğŸrenciler ilgi gösterdi.
Okul sergi alanında veli ve öğŸrencilerin hazırladığŸı Bursa'nın değŸerlerini yansıtan üç boyutlu çalışŸmalar, koza, ipek, çini, kestane şŸekeri, zeytin, otomotiv ve tekstil gibi çalışŸmalar sergilendi.
Ataevler Anaokulu Müdürü Meral Bayar, öğŸrenciler ve velileri ile el ele Bursa'nın çocuklara Bursa'nın değŸerlerini tanıtmayı ilke edindiklerini belirterek, "Proje tabanlı çalışŸmalara önem veren bir okul ve ekip olarak bu sene de "Bursa da DeğŸerlerimle Büyüyorum" projesini okullarda öğŸretmen, öğŸrenci ve velilerin katkıları ile etkin bir şŸekilde yürüttük" diye konuşŸtu.
İl Milli EğŸitim Müdür Yardımcısı Arzu Ayyıldız da projeyi tüm okullarda yapılan çeşŸitli etkinliklerle uyguladıklarını bildirdi.
ǖğŸrencilerin sergiledikleri Bursa Yöresi Halk Oyunları gösterisi ve Karagöz-Hacivat gösterilerinin ardından, okuldaki "Baba Destek EğŸitim Programı"nı başŸarı ile tamamlayan velilere belgeleri takdim edildi.
 
Kaynak: AA