Yarışmada Finale Kalan Hemşehrilerini Davul ve Klarnetle Karşıladılar

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan şarkı yarışmasında finale kalan Elazığlı Emrah Güllü'yü havalimanında hayranları davul ve klarnet eşliğinde halay çekerek karşıladı.

İstanbul'dan hava yoluyla memleketi Elazığ'a gelen Güllü, havalimanında hayranlarının sevgi gösterisi ile karşılandı. Vatandaşlarla selamlaşıp fotoğraf çektiren Güllü, daha sonra davul ve klarnet eşliğinde sevenleri ile halay çekti.
Güllü, uçaktan inerken bu kadar büyük bir kalabalık tarafından karşılanacağını tahmin etmediğini belirterek, hemşehrileri tarafından onurlandırıldığını ifade etti.

Yarışmanın sonucunda 1. olarak Elazığ'ın adını Türkiye'ye duyurmak istediğini ifade eden Güllü, şunları söyledi:
"Bu kadar insanın burada olması hakikaten gurur verici ve ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kez daha gösterdi. Buraya gelen herkesin ayağına, yüreğine sağlık. Bütün Elazığlılarımızın bize destek olmasını arzu ediyoruz. Beni değil, inşallah Elazığ'ımızı 1. yapacağız ve Elazığ'ın adını altın harflerle oraya yazdıracağız."
Göstermiş olduğu başarıda özellikle eşinin büyük katkısı olduğunu ifade eden Güllü, "Ben bu başarının mimarı olarak öncelikle değerli eşime ve sonra değerli anneme de çok teşekkür ediyorum. Onlar hep arkamda oldular. İnşallah güzel işler yapacağız. Elazığ'ımız da bize destek olduğu müddetçe inşallah sırtımız yere gelmeyecek" dedi.

Anne Ruhiye Güllü de oğlunun gösterdiği başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Oğlumla gurur duyuyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Allah'a çok şükür bugünleri gördük. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA