İşte Benim Stilim - Nur Yerlitaş'tan Nazlı Kayaaslan'a şok sözler

İşte Benim Stilim yarışmasının bugünkü bölümünde jüri Nur Yerlitaş, Nazlı Kayaaslan adlı yarışmacıya yüklendi.

İşte Benim Stilim - Nur Yerlitaş'tan Nazlı Kayaaslan'a şok sözler
TV8 ekranlarında yayınlanan Öykü Serter'in sunduğu, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş'ın jüriliğini yaptığı İşte Benim Stilim yarışmasının bugünkü bölümünde yine hararetli anlar yaşandı.

Yerlitaş, Nazlı Kayaaslan adlı yarışmacıya yüklendi.

Yarışmacıya, 'Orada sessiz sessiz oturuyorsun, ne etliye ne sütlüye karışıyorsun' diyen Yerlitaş, 'Fakat sen bir kabile reisi gibisin arkada' dedi.

Bu sözler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Nazlı Kayaaslan'a Nur Yerlitaş, 'Ben sadece hissettiklerimi söylüyorum. Eteklerinin altında Nihal, Özden, Zeynep var. Sanki ekip oluşturmuşsunuz gibi. Sen sakin sessiz oturuyorsun ama benim bazı hissettiklerim var; sen daha çok komut veriyorsun yanındakilere. Sanki bunlardan biri Nihal biri de Özden' karşılığını verdi.

Bunun üzerine yarışmacı, 'Komut vermek değil; şu şekilde komut veriyor olabilirim: Özden'i bir çok kez uyarıyorum. Nihal'e de aynı şekilde 'Çok konuşuyorsun. Herkese durup dururken sataşıyorsun' diyorum. Benim herkesle aram iyi ama kimseye de komut verdiğim yok' sözleriyle kendisini savundu.

Yerlitaş da buna karşılık, 'Ama ben aldığım duyumları ve kendi tahminlerimi birleştirdim, onun üzerine sana soru sordum' dedi. BEYAZ GAZETE