Kar Küreme Aracıyla Yaptığı Kazada Ölen Belediye Çalışanı Defnedildi

Büyükçekmece’de freni boşalan kar küreme aracıyla yaptığı kazada hayatını kaybeden Büyükçemece Belediyesi personeli Seyfettin Öpçin, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Büyükçekmece’de dün öğlen saatlerinde freni boşalan kar küreme aracıyla yaptığı kazada hayatını kaybeden Büyükçekmece Belediyesi’nde baş şoför olarak görev yapan Seyfettin Öpçin için memleketi Çatalca’da cenaze töreni düzenlendi.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Öpçin’in ailesi, çok sayıda belediye çalışanı ve vatandaş katıldı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, cenazeye katılmak için Paris ziyaretini yarıda keserek geri döndü. Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yollar Büyükçekmece Belediyesi tarafından açılarak, cenazeye gelenlerin olumsuz bir durumla karşılaşması engellendi. Cenazeye katılan Öpçin’in akrabaları gözyaşlarını tutamadı. 40 yaşındaki Öpçin’in cenazesi, Muratbey Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere dualarla Muratbey Mezarlığı’na götürüldü.

“ÇOK BAŞARILI, SEVECEN BİR ARKADAŞIMIZDI”
Mesai arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "İlçemizin huzur ve istirahatini sağlamak için, yaşam standardını yükseltmek için belediyemizin aracıyla dün göreve çıkıyor ve bu elim kazayla karşı karşıya kalıyor. 10 yıl Muratbey’de hizmet ediyor. Çok başarılı, sevecen, kendisiyle barışık bir arkadaşımız olarak kendini gösteriyor ve Büyükçekmece’de garajda bütün şoförlerin amiri görevine geliyor” şeklinde konuştu.

Akgün, “Dün akşam öğrendim neden bu aracın üstünde olduğunu eşinden. Çok güçlü bir araç bu, kar küreme aracı, ona Sarıkız ismini takmış. Bu sarı kızı kimseye vermezmiş. Kendisi kullanırmış. Dediğim gibi halkımızın hayatını kolaylaştırmak için çıkmış olduğu bu yolda aramızdan ayrılıyor. İnşallah şehit olarak aramızdan ayrılmıştır” diye konuştu.

Kaynak: İHA