Tedavi Sonrası Hastalar Evde Ziyaret Ediliyor

Şırnak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Tokur, Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra evlerinde dinlenen hastaları ziyaret etti.

Tokur, beraberinde Cizre Devlet Hastanesi İdari İşler Başkanı Mehmet Halit Sapan, İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Mahsum Erol, Cizre Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Cihangir Tüzün ile birlikte Cizre Devlet Hastanesinde bir süre tedavi olan Muhammed Güzeç adlı çocuğu evinde ziyaret etti.
Taburcu olduktan sonra evinde dinlenen Muhammed ile yakından ilgilenen Tokur, baba Ali İşkembe ve diğer aile fertleriyle sohbet etti.
Burada açıklama yapan Tokur, hastanede tedavi gördükten sonra taburcu olan hastaları evlerinde ziyaret etmeye devam edeceklerini belirterek, "Haftada en az bir hastanın evini ziyaret ederek, hastaneden aldıkları hizmeti ve memnuniyetlerini soruyoruz. Hastanelerimizin eksikliklerini yerinde tespit ederek yapılması gerekenleri uygulamak istiyoruz" dedi.

Ziyaretlerle hedeflerinin hastanelerin hizmet kalitesini en üst seviyelere çıkarmak olduğunu anlatan Tokur, hastalarla iyi bir iletişim içinde olacaklarını sözlerine ekledi.
Doktorlara ve diğer sağlık çalışanlarına teşekkür eden Ali İşkembe ise çocuğunun hastanedeki tedavisi boyunca verilen hizmetten memnun kaldıklarını ifade etti.

Kaynak: AA