Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş Açıklaması

AK Parti Melikgazi İlçe Denetim Meclis Toplantısı Melikgazi Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş Açıklaması
Toplantıda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Hedeflerimizi gerçekleştirdik, şimdiki hedefimiz daha büyük" dedi.


AK Parti Melikgazi İlçe Denetim Meclis Toplantısı’na katılan AK Parti Gurup Başkanvekili Mustafa Elitaş iktidara geldikleri günden bu yana hedefledikleri birçok projeyi icraata koyduklarını söyledi.

Melikgazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekilleri Mustafa Elitaş, Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve ilçe teşkilatı mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş 2002 yılı öncesinde hayal olan birçok projeyi iktidara geldikten sonra gerçekleştirdiklerini söyledi.

Elitaş "2002 öncesinde o günlerdeki süreç içerisinde herkesin dilinde 3-5 tane hedef vardı. 2002 yılına gelene kadar bütün hedefleri aynı duyduk. Hiç kimse hedefi değiştiremiyor çünkü hedefe ulaşılamazdı hedef bitmezdi. Hep dilimizde pelesenk olan 2 tane şey vardı, Bahçelik Barajıyla, Gıcık Tüneli. Hiç kimse yerini bilmez, ne olduğunu anlamaz fakat söyler ‘İktidara gelince Bahçelik Barajını bitireceğiz’ ‘İktidara gelince Gıcık Tünelini açacağız’ Bahçelik Barajının nerede olduğunu bilmez, Gıcık Tünelinin ne anlama geldiğini bilmez ama söyler. Şimdi ne Bahçelik Barajı kaldı ne Gıcık Tüneli kaldı biz o hedefleri geçtik hedef daha büyük’’ dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’de Mayıs ayı içerisinde Türkiye’nin refahı açısından bir çok önemli gelişmenin olduğunu söyleyerek "Geçmiş dönemdeki Mayıs ayını düşünürseniz çok önemli şeyler oldu Türkiye’de. IMF’ye olan borç bitmiş, 3. Köprü ihalesi yapılmış, Sinop’a kurulan Nükleer Santralin ihalesi yapılmış ve 3. Havaalanı ihalesi yapılmış durumdaydı. İşte ne olduysa o dönemde olmaya başladı Gezi Parkı olaylarıyla beraber Türk Baharını başlatmaya çalıştılar ama başaramadılar. Bu süreç 17-15 Aralık’ta bir paralel yapı ortaya çıktı ve halkın seçmiş olduğu hükümeti devirmek için liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı direk hedef aldı. Ama şükürler olsun ki orada da çok fazla bir şey yapamadılar. Hemen sonraki yerel seçimlerde boylarının ölçüsünü aldılar’’ diye konuştu.

Toplantıda Melikgazi Belediye’sinin projelerinden söz eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, "Bize yakışan sorumluluğumuzu idrak ederek daha çok çalışmak. Bölgemizde yaşayan kardeşlerimizin konforunu sağlamak. Elbette sıkıntılar olacak ama bunu en aza indirmek insanlarımızın huzurunu, çevre güzelliğini önemsemek, temiz bir ulaşım, yeşil ve güzel bir çevre, kardeşlerimize yaşanılabilir güzel bir ortam sunma hepimizin görevi. Bunların yanında belediyeciliği sadece kaldırım olarak yol olarak park bahçe olarak görmeyen bir anlayışla eğitimde, kültürde, sosyal alanda üzerimize düşeni fazlasıyla yapmalıyız. Şirin Tepe’de, Danişment Gazi mahallemizde bitirmiş olduğumuz sağlık tesislerimizin bu hafta içinde hizmete sunulması için programlar yapacağımızı oralarda açılışlar yapacağımızı paylaşmak istiyorum’’ şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda rozet takma töreni yapıldı.
Kaynak: İHA