Kırşehir Valisi Şentürk, Siyasi Partileri Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, şehre hizmet noktasında siyasi partilerin birlikte hareket ettiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu bildirdi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şentürk'ün AK Parti, CHP, MHP İl Başkanlığını ziyaret ettiği ve yöneticilerle görüştüğü belirtildi.
Açıklamada, Şentürk'ün ziyaretleri sırasında AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli, CHP İl Başkanı Mithat Mutlu, MHP İl Başkanı Arif Ekici ile bir süre sohbet ettiği vurgulanarak, şu ifadelerine yer verildi:
"Ahilik ve hoşgörü merkezi olan Kırşehir'de siyasi anlamda olgunluk hakim. Siyasi partiler demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur. Kırşehir'e hizmet noktasında siyasi partilerin birlikte hareket ettiğini görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Şehirdeki birlik ve beraberliği her alanda olduğu gibi siyasi hayatta da görüyoruz. Yöneticiler olarak ilimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için bütün dinamiklerle olduğu gibi siyasi partilerimizle de istişare ediyoruz. Onların yapıcı anlayışından ve yaklaşımından son derece mutlu oluyoruz."
Kaynak: AA