Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 2'nci Oturumu Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi 2015 yılı Şubat Ayı 2’nci oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Başkanlığında yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 2'nci Oturumu Yapıldı

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya, Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda, belediye birimlerinden gelen evraklar görüşülerek karara bağlandı.

MECLİS ÜYESİ ÇİĞDEM KONCAGÜL İSTİFA ETTİ
Toplantıda AK Parti’den Tekirdağ Milletvekilliği aday adayı olmak için belediye meclis üyeliğinden istifa eden Çiğdem Koncagül konuşma yaptı. Belediye meclis üyeliği sürecini sonlandırdığını ifade eden Koncagül, "Sizlerle çalışmak gerçekten çok güzeldi. Bundan sonraki süreçte biz çalışma kulvarımızı farklı bir alanda denemek üzere meclis üyeliğinden ayrılıyoruz. İnşallah Allah nasip ederse o kulvarda da Tekirdağ'a hizmet yolundaki çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğimize inanıyorum. Ben hepinizden helallik istiyorum. 10 ay birlikte zaman harcadık ve mesai geçirdik. Haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Benden yana da helal olsun. Meclisimizde başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı çalışmaları için Çiğdem Koncagül’e teşekkür etti ve Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığı yolunda başarılar diledi.
Öte yandan meclis toplantısı, Tekirdağ'ın sorunlarının ele alınması ile son buldu.
Kaynak: İHA