Ak Parti'den Ziraat Odasına Ziyaret

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeniden başkanlığı seçilen Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal’ı makamında ziyaret etti.

Ak Parti'den Ziraat Odasına Ziyaret

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Palabıyık, STK’ların toplumsal dinamiğin ve demokrasin, toplumsal barışın, kalkınmanın, uzlaşma kültürünün en temel ögelerinden biri olduğunu belirtti.

"Ziyaretimiz kapsamında yeniden seçilen sayın oda başkanımızı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk" diyen Palabıyık, "İktidarımızın temsilcisi olarak, bütün üreticilerimize, çiftçilerimize hizmet noktasında Ziraat Odamızla el ele vererek sorunları beraberce aşacağız. Bu kapsamda her türlü hizmete hazırız" dedi.

Kula Ziraat Odası Başkanı Nuri Topal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek İlçe Başkan ve yönetim kurulu üyeleirne teşekkür etti.

Topal, AK Parti ilçe teşkilatından çiftçinin sorunlarına duyarlı olmalarını umut ettiklerini, ortak paydanın Kula olduğunu ve ilçenin tarımına ivme kazandırılması noktasında sulu tarımın önemini belirterek birlik beraberlik vurgusu yaptı.
Kaynak: İHA