Hırsız var! 6 kilo eti pantolununa sığdırdı

Gaziosmanpaşa’da, bir markete girerek, mevlit için et almak istediğini söyleyen hırsız, yaklaşık 6 kilo eti pantolonunun içine saklayıp kayıplara karıştı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hırsız var! 6 kilo eti pantolununa sığdırdı
Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde, önceki gün saat 15.30 sıralarında 50 yaşlarında şapkalı bir şahıs, markete girdi. İçeri giren hırsız et reyonuna yöneldi. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsız, burada et reyonundan sorumlu Arslan Arslan'dan, mevlit için et almak istediğini ve 30 kişilik yaklaşık 6 kilo etin paketlemesini söyledi.

Bunun üzerine Arslan da dediğini yaparak eti paketleyip hırsıza verdi. Ancak hırsız burada kasaya gidip ödeme yapmak yerine aldığı kırmızı et paketini kimseye fark ettirmeden 15 saniyede pantolonunun ön tarafına saklayıp marketten elini kolunu sallaya salaya çıktı. 217 TL değerinde aldığı etle hırsız kayıplara karışırken durumu fark eden et reyonundan sorumlu Arslan Arslan, hemen market sahibi Mahmut Şahin'e haber verdi. Güvenlik kameralarını inceleyen mağdurlar eti çaldırdıklarını tespit etti. Olayın farkına varan market çalışanları, görüntüleri izleyince şoke olduklarını belirti. O kadar eti pantolonuna nasıl sığdırdığına inanamadıklarını ifade eden market çalışanları, hırsızın rahat tavırlarına dikkat çekti.

Hırsızlık anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde yaşlı hırsızın markette et reyonuna yönelmesi, burada eti alması,  aldığı yaklaşık 6 kilo eti pantolonun içine saklaması görülüyor. Ardından market sahibinin yanından elini kolunu salaya salaya aldığı etle marketten ayrılması kameraya yansıyor.

15 SANİYEDE YAKLAŞIK 6 KİLO ETİ PANTOLONUNA SIĞDIRDI


Markette et reyonundan sorumlu Arslan Arslan; “Adam geldi durdu burada mevlidim var biraz et almam lazım dedi.

‘Kaç kilo' dedim. ‘Otuz kişilik, sen karar ver ne kadar olur' dedi.

Bende ‘ 4-5 kilo' olur dedim. Eti tarttım 5 buçuk kilo geldi. Ben adam gittikten 15 dakika sonra patrona gittim sordum. Patron ‘öyle bir şey yok' dedi.

Sonra güvenlik kameralarına baktık. Olay ortaya çıktı. Adam 15 saniyede pantolonuna sokmuş. Beş kilo beş yüz otuz gram etimiz gitti. Yaklaşık iki yüz on yedi buçuk TL tutarındaydı” şeklinde konuştu.

Market sahibi Mahmut Şahin ise alınan etin önemli olmadığını belirterek, “Cezalar caydırıcı olursa biz ondan memnun olacağız. Öğlen sıralarıydı geldi mevlit için et ihtiyacım var dedi.

Arkadaşımız ona 5-6 kilo civarında et verdi. Çıkarken de pantolonunun arasına sıkıştırmış 5-6 kilo eti. Elini kolunu sallaya sallaya çıkıp gitmiş. Ancak biz sonradan farkına varınca iş işten geçmişti. Arkadaşlarımız görmüş çıkarken ama farkına varmamışlar. Poşet gözükmüyor eti aldı götürdü. Sağlık olsun ama cezalar caydırıcı değil” dedi.

Kaynak: İHA