Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Denizli'de

Ramazanoğlu, seçim çalışmaları sırasında geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden iki basın mensubu adına Basın Emekçileri Hatıra Ormanı'nda fidan dikti

DENİZLİ - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, seçim çalışmalarını sırasında, geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden iki basın mensubu adına Basın Emekçileri Hatıra Ormanı'nda fidan dikti.

Bakan Ramazanoğlu, milletvekili seçildiği Denizli'deki temasları kapsamında, Karakurt Mahallesi'ndeki Basın Emekçileri Hatıra Ormanı'na gitti.

Seçim sürecinde kendisini takip eden ve programının tamamlanmasının ardından, kent merkezine dönerken Sarayköy ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren basın mensubu İlyas Haytan ve Alperen Ersoy'un adına birer fidan diken Ramazanoğlu, daha sonra dua okudu.

- Ziyaretler

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'yi de ziyaret eden Bakan Sema Ramazanoğlu, Konferans Salonu'nda ilçe kaymakamları, resmi daire ve kuruluş amirleriyle toplantı yaptı.

Bakan Ramazanoğlu, buradaki konuşmasında, AK Parti hükümetleriyle Denizli'nin makus talihinin değiştiğini belirterek, şunları söyledi:

"Kardeşim Selma Aliye Kavaf, bakan olarak Denizli'nin hükümette temsil geleneğini başlatan kişidir. Hizmetlerine şu anda da devam ediyor. İnşallah Denizli, hem marka hem de vizyon şehir olma kimliğini sürdürecek. Sizler çarkın dişlilerisiniz, bizler de Ankara’da bu çarkın içindeyiz. İnşallah ülkemize, Denizlimize güzel hizmetlerde bulunacağız."

Konuşmanın ardından, Ramazanoğlu, engelli Ramazan Gün'e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun imzalı fotoğraflarını hediye etti.

Daha sonra Denizli Orman Bölge Müdürlüğünün Denizli Valiliği önünde açtığı stantta vatandaşlara fidan dağıtan Sema Ramazanoğlu, ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti.

Sema Ramazanoğlu'nun ziyaretinde, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan da hazır bulundu.
Kaynak: AA