Hırsızlar Yoldaki Logar Kapağını Bile Çaldılar

Aydın’da ev iş yerlerine dadanan hırsızlar kamu binası hırsızlıklarının ardından şimdi de yol üzerindeki logar kapaklarını çalmaya başladılar. Gece yarısı Aydın Doğu Çevre Bulvarı üzerinde bulunan logar kapakları henüz kimliği belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar tarafından çalındı. Devriye gezen polis ekipleri yoldan geçen araçların kaza yapmaması içib bölgede güvenlik önlemi aldı.

Hırsızlar Yoldaki Logar Kapağını Bile Çaldılar
Olay gece yarısı meydana geldi. Bölgede devriye gezen polis ekipleri trafik yoğunluğu oldukça yoğun olan Doğu Çevre Bulvarı üzerinde seyir halinde iken yol ortasındaki logar kapaklarının olmadığını belirledi. Logar kapaklarının çalındığı belirlenirken ekipler olayla ilgili çalışma başlattı.

“POLİS LOGAR NÖBETİ TUTTU”

Olayın gece olması ve özellikle küçük araçlar için büyük tehlike arz etmesi nedeniyle polis ekipleri olayı belediyeye bildirerek yardım istedi. Gece vakti olması nedeniyle belediyede konuyla ilgili nöbetçi ekip olmayınca polis ekipleri kaza yaşanmaması için yolda logar nöbeti tuttu. Bölgeye trafik polisleri de sevk edilerek yolda işaretlemeler yapıldı.
Kaynak: İHA