Beyşehir'de Ev Bakım Hizmetleri Personeli Altınla Ödüllendirildi

KONYA - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un göreve başlamasıyla hayata geçirilen proje kapsamında Beyşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Evde Bakım Hizmetleri biriminde çalışan personel, yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı ödüllendirildi.

Evde Bakım Hizmetleri personelini makamında kabul eden Başkan Özaltun, yaptığı konuşmada, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen, yılın yöneticilerinin belirlendiği anket sonucunda vatandaşların kullandığı oylarla sağlıklı yaşamı destekleme dalında Beyşehir Belediyesi’nin Evde Bakım Hizmetleri Projesi’nin ödül kazandığını hatırlattı.

Bu başarının elde edilmesinde birimde fedakarca görev yapan personelin büyük emeğe ve paya sahip olduğunu ifade eden Özaltun, "Bu çerçevede, evde bakım hizmetlerinde halihazırda çalışan 3 personelimizi çeyrek altınla ödüllendiriyoruz. Bu altınlar, para, pul bence hiçbir şey, aldıkları hayır duaları onlar için çok daha büyük bir kazanç. Artık onlar da bu işin zevkine, hazzına vardılar ki ‘görevinizi değiştirelim mi?’ diye soruyoruz, bunu istemiyorlar. Emeklerine, ellerine sağlık" ifadelerini kullandı.

Beyşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Evde Bakım Hizmetleri biriminin kurulduğu günden bu yana 134 yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşa evde bakım hizmeti verdiğini aktaran Özaltun, Beyşehir’de 62 kişiye bu hizmetin verilmeye devam edildiğini söyledi.

Kaynak: AA