Sporcu Velileri Buzla Tanıştı

Kocaeli'de sürat pateni sporcularının aileleri, yılın son antrenmanında paten giyip piste çıkarak çocuklarından ''ders'' aldı

Kocaeli'de sürat pateni sporcularının velileri, yılın son antrenmanında paten giyerek, çocuklarıyla buzda kaymaya çalıştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'un sürat pateni sporcuları, yılın son antrenmanı için geldikleri Olimpik Buz Sporları Sarayı'nda, çoğu ilk kez paten giyen velileriyle buz pistine çıktı.

Veliler, sürat pateni antrenörleri Cemre Karaduman, Sezen Saraç Tarcan ve sporcuların yardımıyla buz üzerinde durmaya ve adım atmaya çalıştı.

Sporcu velisi Çiğdem Eroğlu, yıl sonu dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte paten giyip buza çıkma imkanı bulduğunu belirterek, patenlerle buz üzerinde adım atmanın çok zor olduğunu söyledi.

Çocukların yaptığı sporun zorluğunu bir kez daha anladıklarını ifade eden Eroğlu, ''Bırakın kaymayı, buzda adım atması dahi çok zor. Buzda hızla kayan çocuklarımızı, böylesi zor branşta sergiledikleri başarıdan dolayı kutluyorum'' diye konuştu.

Etkinlik, sporcuların birbirlerine yılbaşı hediyesi vermesiyle sona erdi.
Kaynak: AA