CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi Kafeterya Açtı

Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, yerleştiği Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir akrabasına ait pansiyonun kafeteryasını işletmeye başladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu Kuşadası'nda bir yakınına ait pansiyonun kafeteryasını işletmeye başladı.

Celal Kılıçdaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 21 aydır Kuşadası’nda olduğunu, bir akrabasına ait pansiyonun kafeteryasını işletmeye başladığını söyledi.

Yaptığı işle ilgili basında yer alan bazı haberlerde kafeteryasının bar, kendisinin ise barmen olarak yansıtıldığını, buna çok üzüldüğünü ifade eden Kılıçdaroğlu, "Pansiyonun kafeteryasını işletiyorum. Burası bir aile işletmesi. Burada sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği veriyorum. Buraya bay, bayan müşterilerimiz gelir, yemeklerini yer okey, tavla oynayarak zaman geçirir. Yaptığım işten memnunum" diye konuştu.

- "Siyasete atılmam"

Siyasete atılmak istemediğini belirten Kılıçdaroğlu, bu konudaki girişimlerinden, ağabeyinin olumsuz karşılaması sonrası vazgeçtiğini anlattı.

İzmir’in Buca ilçesinde belediye meclis üyeliğine adaylığını koyduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Kemal ağabeyim bana telefon açtı, 'çekil' dedi. Ben de çekildim" dedi.

Kafeteryaya gelen müşterilere kendisini tanıtmadığını, buna rağmen benzerliği fark edenlerin sorularıyla karşılaştığını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Genelde memnuniyetle karşılıyorlar" diye konuştu.
Kaynak: AA