Keçiören'de Ağız-Diş Sağlığı Haftası Etkinlikleri

Keçiören Belediyesi Ağız-Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek diş sağlığına dikkat çekmeye devam ediyor.

Keçiören'de Ağız-Diş Sağlığı Haftası Etkinlikleri
Keçiören Belediyesine bağlı Gönüllü Akademisi toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamak, doğru alışkanlıklar kazandırmak ve genel sağlığın ayrılmaz bir parçası olan ağız ve diş sağlığına dikkat çekmek amacıyla farklı bir etkinliğe imza attı. Anaokulu öğrencilerinde ağız ve diş sağlığı bilincinin geliştirilmesini hedefleyen “Azı dişim süt dişim seni fırçalamak benim işim” adlı etkinlik minikleri buluşturdu. 20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla bu yıl beşincisi düzenlenen etkinlikle Keçiören’de bulunan anaokullarındaki çocuklara diş sağlığı eğitimi verildi.

Minikler eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşarken dağıtılan diş fırçası ve macununu aldıktan sonra da dişlerini düzenli fırçalayacaklarına dair söz verdiler.

Küçük yaşta kazanılan alışkanlıkların ve öğrenilen bilgilerin hayat boyu devam ettiğinin altını çizen Gönüllüler, anaokulu çocuklarıyla beraber şarkı söyleyerek eğlenceli dakikalar yaşadılar.
Kaynak: İHA