Spil'in Zirvesinde Selçuk Özdağ Sevgisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr Selçuk Özdağ’a gençlerin sevgisi bitmek bilmiyor. Türkiye Dili ve Edebiyatı Derneği (TDED) üyeleri 1513 metre yüksekliğindeki Spil Dağına çıkarak, Spil’in zirvesine hem dev Türk Bayrağı hem de Özdağ’ın pankartlarını asıp sevgilerini gösterdiler.

Spil'in Zirvesinde Selçuk Özdağ Sevgisi
Türkiye Dili ve Edebiyatı Derneği (TDED) Gençlik Komisyonu Başkanı Taner Adıgüzel ve TDED Tanıtım ve Medya Sorumlusu Hilal Özman’ın organize ettiği etkinlikte TDED yönetim kurulu üyeleri de tam kadro katıldı.

Seçim öncesi her alanda Özdağ’a büyük destek veren TDED ekibi, Manisa Spil Dağını Selçuk Özdağ’ın ’Mesele Memleket Meselesi’ yazılı pankartıyla süslediler.

Dikkat çeken organizasyonu düzenleyen TDED Manisa Gençlik Komisyonu Başkanı Taner Adıgüzel, “Sayın vekilimiz Selçuk Özdağ’a olan sevgimizi Spil’de de gösterdik. Vekilimizin her zaman yanındayız. O hem siyasette, hem de gönüllerdeydi şimdi de Spil’de zirvede. Manisa’da AK Parti’yi zirveye çıkaran vekilimize ne yapsak azdır.” dedi.

Kaynak: İHA