BEÜ Öğrencilerinden 'Eskilerimizi Atmayalım' Kampanyası

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ‘Eskilerimizi atmayalım ’ kampanyası "başlatıldı.

BEÜ Öğrencilerinden 'Eskilerimizi Atmayalım' Kampanyası
BEÜ Alaplı MYO öğrencilerinden Tolga Eli Ustaoğlu eşya yardımında bulunmak amacıyla ’’Eskilerimizi atmayalım, ihtiyaç fazlası eşyalarınızı değerlendirelim’’ kampanyası başlattıklarını söyledi.

Ustaoğlu, kampanya kapsamında Alaplı halkından evlerinde bulunan ihtiyaç fazlası giyim türü eşyaları toplayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtıklarını söyledi.

Projeyi başlatıklarını için çok mutlu olduklarını belirten Ustaoğlu, ’’Muhtaç insanlar ve aileleri buraya gelip ihtiyaçlarını alabilirler. Ayrıca evlerinde fazla eşya olanların buraya getirip bırakabilirler’’ dedi.

İhtiyaç sahiplerin her zaman yanlarında olacaklarını da ifade eden Ustaoğlu, ’’Üniversite öğrencileri olarak bizlerde üniversite öğrencilerimiz için ‘Eskilerimizi atmayalım’ kampanyası başlattık. Bu kampanya kapsamında bize destek veren Okul Yurt Müdürümüz Ömer Dereli, öğretim görevlisi Barış Şahin, hocamız Hüseyin Göksu ve Alaplı Müftümüz Mehmet Bektaş’a teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA