Bakan Çağatay Kılıç'tan 'Rehavet Ve Şımarıklık' Uyarısı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, milletin,“Tek başına iş başına” diyerek AK Parti’yi iktidara getirdiğini belirterek, “Aldığımız oy oranı bizleri rehavete, şımarıklığa asla sevk etmemeli, 24 saat yetmiyorsa 25 saat çalışacağız” dedi.

Bakan Çağatay Kılıç'tan 'Rehavet Ve Şımarıklık' Uyarısı
Bakan Çağatay Kılıç, Samsun’da 1 Kasım seçimleri sonrasında yaptığı teşekkür ziyaretlerine Terme’de devam etti. Terme AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, 1 Kasım’da kazanılan zaferin kahramanlarının ve mimarlarının AK Parti teşkilat üyeleri olduğunu söyledi.



Bakan Çağatay Kılıç, yüzde 50’ye yakın bir oy oranıyla iş başına geldiklerini kaydederek, “Milletimiz bize ‘Tek başına iş başına’ demiştir. Öncelikle bundan dolayı tüm milletimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu, büyük bir sorumluluktur. Üzerimize yüklenen sorumluluğun da farkında olmamız lazım” diye konuştu.

Hiç durmadan iktidar yürüyüşüne devam edeceklerini ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, “Bizim görevimiz bellidir. Kurucu genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızın o zaman koyduğu ilkeler doğrultusunda genel başkanımız ve başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, görevi devraldığı andan itibaren gece gündüz demeden çalışır ve hep şunu söyler; 24 saat yetmiyorsa 25 saat. Biz böyle çalışacağız. AK Parti davasının kökünde medeniyetimizin inancımızdan gelen o ruhun hakkı vardır, milletimizin hakkı vardır, ecdadımızın hakkı vardır. Ondan dolayı çok yoğun şekilde çalışmamız lazım” şeklinde konuştu.

“ASLA REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”

“1 Kasım’da aldığımız oy oranı bizleri rehavete, şımarıklığa asla sevk etmemeli” diyen Bakan Kılıç, “Bu tam aksine bizlere görevimizi, sorumluluğumuzu hatırlatmalıdır” ifadelerini kullandı.

Bakan Çağatay Kılıç, seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, “Rabbim bize sizler gibi dava arkadaşı, yol arkadaşı nasip ettiği için hamd ediyoruz. Her zaman el ele kol kola duran, ilk günkü aşkla hep beraber yolda yürüyen… Artık hiçbir şekilde farklılıklar konuşulmayacak, yol yürüyeceğiz. Bu davanın yol yürümesi lazım. Bu hizmet davasının 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hızlı bir şekilde ilerlemesi lazım” açıklamasında bulundu.

Gelecek hafta Türkiye’de düzenlenecek olan G-20 zirvesini hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye’nin de 2023’te en büyük 10 ekonomi arasında yer alacağını söyledi.

AK Parti için Samsun’un önemine de değinen Bakan Çağatay Kılıç, Çiğdem Karaaslan nezdinde Samsun’a genel başkan yardımcılığının verildiğini belirtti.

HAVUZ MÜJDESİ

Bakan Çağatay Kılıç, Terme için yapılacak pek çok proje olduğunu dile getirirken, havuz yapılacağı müjdesini de verdi. Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı:

“Biliyorum benden bir şey bekliyorsunuz. Yapması benden, arazi Belediye Başkanımız Şenol Kol’dan.. Havuzu yapıyoruz. İlk gösterilen yer uygun değildi. Şimdi uygun bir yer gösterecekler ve biz oraya yapacağız. Termik santral konusu da artık kapandı. Terme’de yapacak çok işimiz var, onlara bakacağız.”

BAŞKAN YILMAZ: “TERME’YE DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da yaptığı konuşmada, “Bundan sonra saflarımızı daha da sıklaştırarak el ele omuz omuza inşallah Termemize daha güzel hizmetleri hep beraber yapacağız” dedi.

Terme’de vatandaşlara hitap eden Başkan Yılmaz, “1 Kasım’da elde edilen başarı teşkilatlarımızın ve halkımızın başarısıdır. Bizler bu başarıya çam sakızı çoban armağanı küçük bir katkıda bulunmuş olabiliriz. Onun için de bu başarının gerçek sahiplerine teşekkür etmek için bugün huzurlarınızdayız. Alınan bu güzel başarıyı, sorumluluğumuzun arttığı ve daha çok çalışmamız gerektiği şekliyle algılıyoruz. Bundan sonra saflarımızı daha da sıklaştırarak el ele omuz omuza inşallah Termemize daha güzel hizmetleri hep beraber yapacağız” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen ziyarete ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve il teşkilat yöneticileri katıldı.

Kaynak: İHA