Poyraz Karayel 33. bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Poyraz Karayel 33. bölüm fragmanları yayınlandı. Poyraz Karayel 33. bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana gelecek ve izleyenleri ekrana kilitleyecek. Sema'nın düğünü terk etmesi Bahri ve ekibinde büyük hayal kırıklığı yaratırken en çokta Sefer yıkılır.

Poyraz Karayel 33. bölüm fragmanı
Yeni sezonda da iddiasını devam ettiren Poyraz Karayel yeni bölümü izleyenlerinin karşısına bomba sahneleriyle çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D'nin ekranlara ve zaman zaman sosyal medyaya damga vuran dizisi bu hafta 33. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Kadrosunda; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Murat Daltaban, Mustafa Alabora, Müge Akyamaç, Özkan Uğur gibi güçlü isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel 33. bölümüne Poyraz'ın kaçırılmasının yanı sıra Sema'nın düğünü terk edişi damga vuracak.

Sema'nın düğünü terk etmesiyle yıkılan Sefer ne yapacak merak konusu. Sema gerçekleri anlatacak mı? Poyraz'ı kaçıran isim kim? Tüm bu soru işaretleri bugün yayınlanacak Poyraz Karayel yeni bölümünde yanıt bulacak.

POYRAZ KARAYEL 33. BÖLÜM 1 FARGAMANI TIKLA

POYRAZ KARAYEL 33.BÖLÜM 2. FRAGMANI TIKLA